siipikarjaliitto_kapea_vas

Tervetuloa Okraan E80-osastolle, jossa voi tavata broilerituottajia ja Siipikarjaliiton väkeä!

Osastolla nähdään broilerikasvattamo untuvikkoineen pienoiskoossa ja kuullaan faktaa tuotannosta. Esittelyssä on Siipikarjaliiton Kanava-järjestelmän monipuoliset palvelut, kuten sähköinen tuotantoseuranta munantuottajille. Perjantaina osastolla on Siipikarjaliiton Kanava-asiantuntija Tarja Oksanen.

Lisäksi osastolla voi kuulla keskiviikkoiltapäivällä klo 13 - 16 Luken Jukka Tauriaista, joka esittelee kannattavuuskirjanpitoa ja Taloustohtoria. Teholanta-hankkeen tutkijoita on tavattavissa torstaina, ja heiltä voi kysellä mahdollisuudesta osallistua hankkeen pilottitilaksi. Lisäksi torstaina on paikalla Länsi-Kalkkunan Sanna Simula.

Tänä vuonna Okran tilavierailukohteina on myös kaksi siipikarjatilaa. Lankisen Broilerin (Naaranojantie 9, Oripää) aurinkosähköjärjestelmään voi tutustua 6.7., 7.7. ja 8.7.2016 klo 16:30 - 19:00. Keskiviikkona paikalla on myös laitetoimittajan edustaja Anu Areva. Mäkiniemen Tila Oy:n luomukanala ja pakkaamo Somerolla (Katteensuontie 234) on avoinna kävijöille perjantaina 8.7. klo 14 - 19.