siipikarjaliitto_kapea_vas

Kanava-salmonellanäytepalvelu tarjoaa yksinkertaisen tavan huolehtia lakisääteisistä näytteenotoista niin muninta-, emo- ja kasvatuskanaloissa. Kanavasta löytyy räätälöityjä ratkaisuja myös muiden tahojen, kuten kalkkuna-, harraste- ja rehutoimijoiden tarpeisiin.

Tarjoammekin nyt kokeilupakkausta kaikille Siipikarjaliiton jäsenille, jotka eivät vielä ole Kanava-asiakkaita hintaan 25 euroa (normaalisti 50€ jäsenhinta). Hinta sisältää tarvikkeet ja ohjeet näytteenottoon, postitukseen sekä laboratoriomaksut. Kanavan tietojärjestelmästä löytyy myös tuotanto-ja rehukirjanpito-osiot sekä lait, asetukset ja muut ohjeet.

Edullisen kokeilupakkauksen saat joko soittamalla toimistolle 03-4384737 tai lähettämällä tilauksen sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..Mainitse tilausta tehdessä jäsenten Kanavakampanja.

Tilausta varten tarvitaan seuraavat tiedot: (munintakanat) tuottajanimi, tuotantotapa, kuoriutumispäivä, monesko näyte kyseisistä kanoista on kyseessä ja pitopaikkatunnus. Muiden asiakkaiden kanssa katsotaan tapauskohtaisesti.

Huomioittehan, että tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja koskee jäseniä, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Kanava-palveluamme ja joiden jäsenmaksu on maksettu vuodelle 2017. Kampanjahinta on voimassa 31.8.2017 mennessä tilattuihin pakkauksiin.