NEWS

Ajankohtaista

Kanaristeily siirtyy maaliskuulle

KANARISTEILY SIIRTYY MAALISKUULLE VALLITSEVASTA KORONATILANTEESTA JOHTUEN. Toivottavasti uusi ajankohta sopii kaikille. Matkatoimistosta ollaan ilmoittautuneisiin yhteydessä. Risteilyllä on tilaa, joten myös uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan. 

- - - - - - - - - - - - 

Kanaristeily järjestetään maaliskuun 22.-23. päivänä M/S Viking Gracella. Kokoontuminen on tiistai-iltana 22.3. klo 19:55 Turun satamassa. Laiva lähtee klo 20:55. Ohjelmassa on ensin yhteinen illallinen Buffet Aurorassa, jonka jälkeen voi jatkaa Illanviettoa.

Keskiviikkona virallinen ohjelma alkaa klo 11 kokouskannella, jossa kuullaan ajankohtaisia kuulumisia kananmunatuotannosta. Puheenvuorojen välissä on ehditään vaihtaa kuulumisia tarjoiluista nauttien. Kokoustila on varattu klo 15 saakka. Sen jälkeen on vapaata aikaa. Laiva saapuu Turkuun klo 19:50.

Risteilyn hinta riippuu valittavasta hyttiluokasta (Inside, S4, Premium ja Sviitti) ja hytin matkustajien määrästä. Esimerkiksi yhden hengen risteily Inside -luokan hytissä on 99,00 €; kaksi henkeä hytissä 84,00 €/hlö. S4-luokan hytissä 1 hlö 109,00 € ja kaksi henkeä 89,00 €/hlö. Kysy lisää FMT:tä tai Siipikarjaliitosta. 

Ilmoittautumiset pikasesti Forssan Matkatoimistoon puh. 03-4355673 tai sähköpostilla eve.lilja@fmt.fi. Ilmoita matkustajien nimi, syntymäaika, sukupuoli, kansallisuus ja hyttijako.