NEWS

Ajankohtaista

Toiminnanjohtajan hakuaika päättyi 8.6.

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin työkuvioihin avoinna on siipikarja-alan näköalapaikka, jossa pääsee toimimaan alan tuottajien ja yritysten tukena sekä vaikuttamaan alan toimintaedellytyksiin

Haemme Loimaalle siipikarja-alan asiantuntijaa toiminnanjohtajan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Toiminnanjohtajan kanssa liitossa toimii kaksi muuta asiantuntijaa. Toiminnanjohtajalla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön, ja työhön kuuluu matkustamista.
Toiminnanjohtajan päätehtävänä on johtaa, kehittää ja hallita liiton toimintaa sekä vastata sidosryhmäyhteistyöstä ja viestinnästä. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu myös Suomen Siipikarja -lehden päätoimittajuus sekä hallinnon sihteerin tehtävät.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, siipikarja-alan tuntemusta, yhteistyökykyä sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitoja. Englanninkielen sujuva osaaminen katsotaan eduksi, sillä toiminnanjohtaja edustaa suomalaista siipikarja-alaa kansainvälisissä yhteyksissä.

Toiminnanjohtajan toimi alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset

Siipikarjaliiton hallitukselle osoitetut hakemukset palkkatoiveineen, cv ja tieto suosittelijoista pyydetään lähettämään 8.6.2023 klo 17 mennessä sähköpostillaosoitteeseen: siipikarjaliitto@siipi.net.
Lisätietoja muun muassa palkkatasosta ja muista ehdoista antaa hallituksen puheenjohtaja Kalle Mahlamäki, kalle.mahlamaki@siipi.net, puh. 050 563 3031.
Työtehtävistä ja liitosta lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Hanna Hamina, hanna.hamina@siipi.net, puh. 050 573 0773.

Suomen Siipikarjaliitto ry on puolueeton siipikarja-alan keskusjärjestö, joka toimii alan organisaatioiden ja tuottajien sekä viranomaisten välisenä yhdyssiteenä. Siipikarjaliitto palvelee jäsenistöä siipikarja-alan toiminnan mahdollistajana ja alan ymmärryksen lisääjänä eri sidosryhmien keskuudessa. Toiminnan tavoitteena on siipikarja-alan taloudellisen kilpailukyvyn parantaminen, eläinten hyvän terveystilanteen ylläpito ja tuotteiden laadun kehittäminen.