REKRY

Meille töihin

Suomen Siipikarjaliitto hakee siipikarja-asiantuntijaa tai sellaiseksi haluavaa henkilöä. Tehtäviisi kuuluu hanketyöskentely, viestintä ja muut liiton tehtävät. 

Tulet toimimaan SiipiHiili ja Kanavasta kilpailukykyä -hankkeiden parissa. Hoidat sujuvasti niin somekanavat, kotisivujen päivityksen kuin Siipikarja-lehden teon sekä muun jäsenviestinnän. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä vastuulliseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Kokemus projekti- tai hanketyöstä, maatalousalan tuntemus sekä soveltuva korkeakoulututkinto auttavat työssä suoriutumisessa. 

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen siipikarjatuotantoon monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan parissa. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään,  mahdollisuuden kehittyä sekä hirmu hauskan työyhteisön. 

Tehtävä on määräaikainen, jota työtilanteesta riippuen jatketaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.6.2025 asti. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Loimaalla ja sinulla on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.11.2023 osoitteeseen siipikarjaliitto@siipi.net. Haastattelemme kiinnostavia hakijoita myös hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Veera Lehtilä, p. 044 730 7701 tai veera.lehtila@siipi.net.